Voorstellen tweede onderwijsassistent

Beste ouders/verzorgers,

Hieronder stelt Rachel Peters, onze tweede onderwijsassistent, zich aan u voor:

 

Hallo ouders en verzorgers,

Mijn naam is Rachel Peters, ik ben 22 jaar oud en woon in Milsbeek samen met mijn vriend (en onze poes Mila).

Afgelopen jaar heb ik de opleiding PEP afgerond. En vanaf komend schooljaar zal ik werkzaam zijn als onderwijsassistente op KBS De Viersprong. Dit zal voornamelijk in de onderbouw zijn. Ik zal kinderen zowel persoonlijk als in groepjes begeleiden in hun ontwikkeling. En daarnaast zal ik de juffen en meesters ondersteunen.

Naast werken heb ik natuurlijk ook nog hobby’s. Zo korfbal ik drie keer in de week bij Diosa en vind ik het gezellig om samen met vriendinnen wat leuks te gaan doen.

Ik kijk er erg naar uit om jullie te ontmoeten. En samen met jullie kinderen gaan we er een leuk jaar van maken! Mocht u nog vragen hebben over mij, spreek mij vooral even aan op het schoolplein!

Groetjes Rachel

« Terug naar overzicht