Vacature: Penningmeester Ouderraad

Vanwege wijziging in het bestuur is vanaf het aankomend schooljaar een vacature vrijgekomen voor de functie van penningmeester. De penningmeester is verantwoordelijk voor de financiën van de Ouderraad. Hij/Zij stelt jaarlijks een begroting op, beheert de financiën en stelt aan het einde van het jaar een financiële verantwoording op die gecontroleerd wordt door de kascontrolecommissie. De penningmeester is ook diegene die de betalingen van de ouderbijdrage int en controleert. Samen met de voorzitter en secretaris vorm je het bestuur van de Ouderraad van de Viersprong. De Ouderraad bestaat uit een groep enthousiaste, creatieve en betrokken ouders die samen op een vrijwillige basis bereid zijn om tijd en energie te steken in de jaarlijks terugkeerde activiteiten van de school.

De tijdsbesteding is 1-2 uur per maand. Deze tijdsbesteding bestaat voornamelijk uit het bijwonen van vergaderingen (6x per schooljaar) en het bijhouden van de administratie.

Ben je nauwkeurig en betrouwbaar en wil je meer betrokken zijn bij De Viersprong? Stuur dan een berichtje naar viersprong.or@kansenkleur.nl 

« Terug naar overzicht