Personele ontwikkelingen

Juffrouw Silvana werkt tot haar zwangerschapsverlof deels op school

Helaas werd ze ziek ten gevolge van haar zwangerschap. Het gaat gelukkig al veel beter met haar. Ze werkt nu in de ochtenden op school en zorgt dat de continuiteit in aanpak voor de leerlingen kan worden gewaarborgd.

Woensdag 9 september zijn de ouders/verzorgers uit deze groep geïnformeerd over de vervanging.

Wie gaat Silvana structureel vervangen en per wanneer?

Vanaf maandag 28 september 2020 werkt juffrouw Iris Baarslag vrijwel volledig in groep 3-4. Op haar ambulante dagen zal zij worden vervangen door Paulien Peters. Juffrouw Iris kan tot 28 september al enkele dagen komen, maar nog niet de hele week.

Wie werkt in de groep tot maandag 28 september?

In de week van 14 september werkt juffrouw Nicole op maandag, dinsdag en woensdag in de groep. Juffrouw Iris werkt op donderdag en vrijdag in de groep.

In de week van 21 september zijn we op maandag vrij. Op dinsdag werkt juffrouw Nicole in de groep. Juffrouw Iris werkt op woensdag, donderdag en vrijdag in de groep.

Vanaf maandag 28 september werkt juffrouw Iris vrijwel alle dagen in groep 3-4. Paulien Peters vervangt haar op de ambulante dagen.

Wie is juffrouw Iris Baarslag?

Beste ouders,

Mijn naam is Iris Baarslag en ik ben 27 jaar oud. Deze zomervakantie ben ik verhuisd naar mijn vriend in Nijmegen. Ik kom oorspronkelijk uit Muiderberg. Muiderberg is een dorp vlakbij Amsterdam, dus de omgeving Nijmegen is erg nieuw voor mij.

Na de middelbare school heb ik de opleiding drama therapie gedaan. Deze opleiding heb ik afgemaakt. Na deze opleiding ben ik de deeltijd -opleiding pabo gaan volgen. Twee jaar geleden ben ik hieraan afgestudeerd. Na de pabo heb ik twee jaar op een school in Loosdrecht gewerkt. Hier heb ik met veel plezier in het eerste jaar een groep 3 en in het tweede jaar een groep 4 gedraaid.

Ik vind het erg leuk om deze twee groepen nu te gaan combineren op de Viersprong. Vorige week heb ik al kennisgemaakt. Wat een leuke klas! Hierdoor heb ik extra veel zin om les te gaan geven aan jullie kinderen!

Groetjes, Iris Baarslag

 

Via deze weg een warm welkom voor Iris.

Daarnaast wensen we Silvana in de laatste weken voor haar zwangerschapsverlof een fijne tijd toe, waarin haar gezondheid voorop staat.

 

Hartelijke groet, Carlina van den Heuvel

Directeur KBS De Viersprong

« Terug naar overzicht