Opening en afsluiting thema groei

Opening
Deze en afgelopen week zijn we gestart met ons nieuwe thema: Groei.
In dit thema gaan we weer allerlei leuke en interessante vakateliers en keuze-ateliers aanbieden, waarin de leerlingen van alles leren over verschillende vormen van groei. Zo kijken we naar de planten, de dieren en de mens.
Dit thema hebben we geopend door in de aula te kijken naar allerlei verschillende foto’s. Er hingen foto’s van alle leerkrachten als baby, tiener en volwassene.  Aan de leerlingen de taak te ontdekken welke foto’s nu bij welke leerkracht hoort. Een heuse puzzel is gebleken!
Afsluiting
Op vrijdag 7-7 van 14.10 tot 14.30 uur kunt u of een familielid/kennis met uw eigen kind(eren) de afsluitende quiz maken.
Kinderen zonder ouder sluiten aan bij een andere ouder/vriendje/vriendinnetje. Het is niet de bedoeling dat zij zonder toezicht de school rondlopen.
Loop door de school en loop elke klas even binnen.  Daar hangen twee vragen (op het bord) of worden twee vragen gesteld.
Bij elke vraag hoort een goed antwoord wat een goede letter oplevert. Er is een makkelijk woord (onderbouw) en een moeilijk woord dat aansluit bij de moeilijke vragen voor de bovenbouw. De onderbouw/makkelijke vraag krijgt een groene kleur. De bovenbouw/moeilijke vraag krijgt een paarse kleur.
U kunt dus (uw kind laten) kiezen tussen de moeilijke en makkelijke vraag.
U bent van harte welkom om met ons het thema groei af te sluiten op 7 juli!
Juffrouw Rea
« Terug naar overzicht