Brief voor ouders vanuit de Raad van Toezicht betreft College van Bestuur ziek

Hieronder de brief voor u als ouders/verzorgers.

Beste ouders,

Allereerst de beste wensen voor 2021 gewenst. Wij hopen dat jullie dit nieuwe jaar, met online onderwijs vanuit huis, goed zijn gestart en hopen dat de kinderen van Kans & Kleur snel weer naar school mogen komen.

Met deze brief willen wij laten weten dat Kans & Kleur voor de komende periode een andere bestuurder heeft dan de afgelopen maanden. Voor de kerstvakantie heeft Ingrid Nelissen de raad van toezicht van Kans & Kleur laten weten dat zij zich ziek heeft gemeld. Vanwege deze ziekmelding is besloten om op korte termijn een interim bestuurder te werven.

Vanaf 4 januari 2021 is Jan Winters benoemd als interim bestuurder van Kans & Kleur. Hij is een onderwijsprofessional die de verbinding aan gaat, analyseert, daadkrachtig, duidelijk en besluitvaardig is én relevante betrokkenen meeneemt in het proces. Zijn carrière in het onderwijs heeft zich tot nu toe in of naast het PO en (Voortgezet) Speciaal Onderwijs afgespeeld. Binnen het brede onderwijsveld heeft hij veelal als directeur, en de laatste jaren, als bestuurder in het primair onderwijs gewerkt. Dit vaak ook vanuit zijn eigen bedrijf ( BO3 Onderneemt). Daarnaast heeft Jan Winters aan de Universiteit van Amsterdam een Master Educational Management behaald.

Naast zijn interim functie bij Kans & Kleur is hij nog één dag per week bestuurder bij Praktijkonderwijs Hardenberg.

De eerste weken van januari zal hij o.a. gebruiken om, daar waar mogelijk in deze bijzondere tijd, kennis te maken met de scholen en het bestuursbureau.

Wij wensen Jan Winters veel succes en hebben als raad van toezicht regelmatig contact met hem.

Daarnaast blijven wij natuurlijk in gesprek met Ingrid en hopen wij dat zij zich snel weer beter voelt.

 

Met vriendelijke groet,

Michiel van der Vlies, voorzitter raad van toezicht

 

« Terug naar overzicht