Beheer uw privacy-voorkeuren

Op onze school laten wij u met foto’s en video’s zien waar we mee bezig zijn. Opnames worden gemaakt tijdens verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld tijdens activiteiten, schoolreisjes en lessen. Ook uw zoon/dochter kan op deze foto’s (en soms in video’s) te zien zijn.

Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met foto’s en video’s. Wij plaatsen geen foto’s waardoor leerlingen schade kunnen ondervinden. We plaatsen bij foto’s en video’s geen gegevens van leerlingen. Toch vinden we het belangrijk om uw toestemming te vragen voor het gebruik van foto’s en video’s van uw zoon/dochter. Het is goed mogelijk dat u niet wilt dat foto’s van uw kind op internet verschijnen.

Met behulp van onze Parro-app vragen we jaarlijks om uw privacy-voorkeuren te bekijken en indien nodig aan te passen. Dit kunt u doen via het vierde tabblad ‘Instellingen’. Tik op ‘Privacy-voorkeuren’ onder het kopje ‘Privacy Centrum’. Hier kunt u per kind aangeven wat uw voorkeuren zijn.

U kunt uw voorkeuren wijzigen t/m 8 mei 2022.

Uw toestemming geldt alleen voor foto’s en video’s die door ons, of in onze opdracht worden gemaakt. Het kan voorkomen dat andere ouders foto’s maken tijdens schoolactiviteiten. De school geeft ouders alleen toestemming om foto’s en video’s te maken als zij foto’s en video’s waarop kinderen herkenbaar zijn niet plaatsen op internet en social media.

U mag natuurlijk altijd terugkomen op de door u gegeven toestemming. Ook mag u op een later moment alsnog toestemming geven. Mocht u tussendoor een wijziging aanbrengen in uw voorkeur via Parro dan is het wel belangrijk om school hiervan op de hoogte te stellen. Zo voorkomen we dat we een achterhaalde lijst hanteren.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

« Terug naar overzicht