Feestelijke opening schoolbibilotheek

 Vandaag was het eindelijk zo ver. Na heel veel bloed, zweet en tranen is de monsterklus geklaard!

Wij willen heel veel dank uitspreken naar alle mensen (personeelsleden en ouders) die hebben geholpen om de bibliotheek in deze korte tijd te realiseren.

Bijzonder dank naar onze taalcoördinatoren Ilse en Silvana, maar ook naar juffrouw Lotte en bibliotheek-juf Bénine.

 

Vanochtend hebben we op feestelijke wijze, onze schoolbibliotheek geopend. Dit heugelijke feit wilden wij uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan en we waren met de hele school bijeen gekomen om dit moment mee te maken.

Vanuit de bibliotheek was Marieke Kokshoorn aanwezig. Zij verraste ons met nog 2 nieuwe boeken die we toe kunnen voegen aan onze mooie collectie. Daar zijn we uiteraard heel blij mee.

Onze voorleeskampioen Roos Vlinder las (passend bij het schoolthema) een grappig Italiaans sprookje voor aan alle aanwezigen. Daarna was het de beurt aan wethouder Martijn Derks om vergezeld door de jarigen van de dag en de voorleeskampioen samen het lintje door te knippen. De Schoolbibliotheek is geopend! Tevens heeft journalist Lars van weekblad de Wegwijs het geheel bijgewoond.

 

Wat zijn we trots en blij de bibliotheek is geopend en we wensen alle kinderen heel veel leesplezier toe. We zien het enthousiasme voor lezen de afgelopen weken al een enorm groeien. Zo mooi om deze beleving te zien!

Lang zullen we lezen!

Ilse, Silvana en Carlina

 

 

« Terug naar overzicht